Mindenhol így felmentek a vetőmagok árai?
Sok dologra, van egy féloldalas listám.
Nálunk is van Obi, majd szétnézek. De még várok 1-2 hetet, hátha lesz akció. Akár az Obiban, akár a Tescoban, mert az Obiban azért nem szokott olyan nagy választék lenni (legalábbis nálunk), lehet, hogy ott csak alapdolgokat tudok venni. Van még valószínűleg 3-4 hetem veteményezésig.
A Lidl-ben kell magokat venni, ott az alap magok még most is csak 39-be kerülnek, minden friss volt, amit néztem, és sok is van bennük. Meg némi választék is van, nem csak 1 fajta.
Hátrányuk, hogy a magyar szöveg semmit nem ír a konkrét fajtáról. Az angol szövegből némelyiknél ki lehet hámozni, hogy melyik mire jó.
Az Obiban meg a Coopban kizárólag régi magokat találtam, a Tescoban volt új és régi is, de drágán.
Az Obis Zöldkert cékla 1,8 g, a Garafarm 3 g, a Lidl-ben kapható 4 g, ugyanúgy, mint a ZKI-s. Csak a ZKI-s majdnem 6x annyiba kerül. Ezekkel a Lidl-ben kapható szlovák magokkal eddig csak jó tapasztalatom volt.
Szörnyű, hogy mennyire felmentek az árak, én ma vettem néhány dolgot.
Ugyanaz a fajta Garafarmból 130 Ft, Rédeiből 220, nyilván az olcsóbbat veszem meg, mert a fényévekkel drágább Réde Kertimag sokszor ki sem kel.
Jó kertészkedést! :)
A Lidl-ben nálunk talán csak el..szták, mert 39-ért adták, most meg az akciós újság szerint 59-ért. :)
Vagy rájöttek, hogy így is olcsóbbak minden versenytársnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!