Császárfa magot nézegettem, de mindenhol ilyen nagyon sok kicsi mag van miért?
Figyelt kérdés
De van egy nagy mag, amibe a kicsi magok vannak.. a nagy magot kell elültetni, és abból lesz a fa.. vagy a kicsi magokat kell elültetni? illetve mennyit? mert néztem videót, de ott a férfi párat tett bele, nem is számolta, hogy mennyit rak bele.. csak rakta.. mennyit érdemes bele tenni, hogy abból fa lehessen? előre köszönöm.. tudatlan vagyok a témába2018. szept. 9. 22:34
1/3 anonim válasza:
A kis magokat kell vetni. Nyilván egy fa egy magból kel ki.
2/3 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=PrxcdCuD-Q8 de itt többet tesz bele
2018. szept. 9. 23:10
3/3 anonim válasza:
Van a termés, abban van egy nagyobb méretű termés alkatrész, és kismillió apró mag.
Ha ügyes vagy, akkor a magok jó arányban csíráznak.
1 magból 1 magonc
többet is szórhatsz egy cserépbe, max ha több ki is csírázik kigyomlálod.
Ja és csak tavasszal vesd, most tél előtt nem tudsz neki elég fényt adni, elpusztulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!