A lepényfa magja ehető?
Figyelt kérdés
Most szedtem le egyet, és rá akartam lágyan harapni, mert nem tudtam mérgező-e. Szóval gyengén haraptam és sértetlen maradt, olyasmi érzés volt mint, ha egy cukorkát szopogatnék.
Szóval nem mérgező? Szopogathatom nyugodtan tovább, vagy esetleg bele is haraphatok? :D
2018. nov. 25. 16:11
1/3 anonim válasza:
Gleditsiára gondolsz?
Nem mérgező a magja, de igen kemény.
Nem a magját szokták enni, hanem a burokban lévő zselés, édes anyagot. (Bár mostanra talán már összeszáradt.)
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, azt a ragacsos dolgot is láttam, kicsit fura illata volt, e úgy nézett ki, mint a karamell. :3
2018. nov. 25. 19:20
3/3 anonim válasza:
A magját lisztté őrölve tudják felhasználni kalácsot, kenyér, stb sütésére, vagy főzeléknek. Nyersen iszonyat kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!