Medvehagyma virágzás után ehető?
Figyelt kérdés
hagyma,medve,erdő,kert,zöldség,2018. ápr. 21. 11:38
1/1 anonim válasza:
Amikor bomlik a virág, akkor nagyon finom, és a levelekből már eltűnő hagymás íz nagyon erősen megjelenik ott. Érdekes módon csak a félig nyílt, frissen kibomlott virágban.
Nagyon üde, finom íze van a levél szárának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!