A növényeim értik amit mondok nekik?
Háááát....
Szerintem nem igen... :DD
Inkább a rezgéseket érzékelik a hanghullámokat, azért lehet nekik jó a zene :) pl. Mozart :)
De ha neked úgy jó gondold azt, hogy értik. Végülis nincs rá bizonyíték, hogy nem.
Nem is tudom, az hogy nincs agyuk illetve tudatuk, azért elég bizonyíték arra hogy valószínűleg nem értik :).
Félre ne értsd, szerintem nagyon jó, ha valaki gondoskodik a növényeiről, még az is nagyon jó, hogy beszél hozájuk, és a növények az esetek többségében meg is háláljék a gondoskodást.
De azért nem értik, hogy mit mondasz nekik, nem értelmes lények. :)
A növényeket teljesen hidegen hagyják a hanghullámok, nem értik, amit mondasz - nem tudom, hogy azok az emberek akik szerint a növények gondolkodnak hogy tanultak meg írni, vagy egyátalán cipőfűzőt kötni.
Azon, hogy a hanghullámok rezgései milyen befolyással vannak a növényekre már nem egy annyira ostoba kérdés, viszont jelenleg nincs rá semmilyen bizonyíték, hogy lenne bármilyen befolyással is, aki mást mond, az nem tájékozott a témában.
Amikor beszélsz a növényekhez, akkor szén-dioxidot lehellsz rájuk többek közt, és erre szükségük van az életben maradáshoz, bár nagyon csekély mennyiség jut el hozzájuk, de ha órákig ontod feléjük a CO˘2-t, akkor talán segíthetsz nekik a fejlődésben ezzel egy keveset.
Nem gondolod komolyan, hogy a kakaócserje kommunikál a darazsakkal???!!!
Mindegy.
Szerinted a hernyókkal miért nem kommunikál? Ők kínaiul beszélnek?
Egyszerűbb lenne nekik odasúgni halkan, hogy "hát másszatok már le rólam na, azért mégiscsak..." mint sikítozni a darazsaknak, hogy "help meee help meee!!!" :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!