Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nincsenek egymáshoz közel?

Nincsenek egymáshoz közel?

Figyelt kérdés

Mostt még kicsit, de ha megnőnek nem lesz nekik szoros a hely? Nem fognak összenőni illetve elnyomni egymást? Itt van egy kép róla.

[link]

Illetve még egy kérdés, olvastam, hogy az oreganot tavasszal kellett volna megnyirni, én meg októberben megnyirtam, hát ilyen lett, kettő van.

[link]

[link]

Most ültettem el őket, áttelelnek? A rozmaringot érdemes kivenni? Mert azt eddig minden évben vettem mert minden télen elpusztult, pedig tavaly behoztam és mégis. Fűtetlen helyen telelt a többivel.

2018. nov. 8. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem igazan tudtam azonositani a novenyeket.A ket ezustos levelu egymas mellett levendula?Azok talan picit kozel vannak,de nem veszes,meg,ha evente metszed oket nem is fognak olyan nagyra megnoni.Rozmaringot ne vegyel,hanem probalj szerezni hajtast olyan novenyrol ami telen is kint van.
2018. nov. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!