Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fúrt kutat akkor is be kell...

Fúrt kutat akkor is be kell jelenteni, ha nem iható a vize?

Figyelt kérdés

Plusz csak egy kis kert locsolására használják...

Másik kérdésem: ásott kutat is be kell jelenteni?

2018. okt. 22. 07:31
 1/7 anonim válasza:
0%
Kútvízet ha bevizsgáltatsz és iható akkor az még változhat szóval én nem innék belőlle azt nem kell bejelenteni ha locsolni szeretnél vele de ha szivattyúznád és a wc-hez vagy tusoláshoz nem szabad helyettesíteni azt tudom azt viszont nem tudom hogy a fúráshoz vagy ásáshoz kell-e engedély
2018. okt. 22. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Mindent megakarnak adóztatni , az a lényeg.

Vagy fizesse az ember a drága vizüket.

2018. okt. 22. 08:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meglévő kútról van szó, aminek nem iható a vize. Csak érdekelne, hogy be kell e jelenteni + egy csomó pénz ki kell e rá fizetni....
2018. okt. 22. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Úgy néz ki, igen. Áder megvétózta hogy csak a 80 méternél mélyebb kutakat kelljen.
2018. okt. 22. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2018. okt. 22. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell itt elkapkodni semmit .Már pár éve megy ez a bejelentési dolog.Mindig kitalálnak valamit,hogy eltereljék a nép figyelmét más dolgokról.Már megis jelent a következő hír,beadták az országgyűlésnek a módositó inditványt,ennek 1 évvel való kítolására .

Én akkor sem fogom,jelentsék be azok,akik mezőgazdasági tevékenységgel foglalkoznak,és ehhez feltétlen kell az öntözés .

Azért az érdekes,hogy van fúrt kút 15 m res,meg ásott is ennyi,mindkettőből van víz kivétel,és csak a fúrtakra vonatkozik a bejelentés .

Aztán hogy szolgáltasson róla adatokat,aki így vette a telkét,a fúrt kút is ott lehet már 30 éve.

Miért nem lehet egy bejelentési adatlapot közzé tenni ?

Jah,ez nem a szavazásról szól .

2018. okt. 22. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
23%
Én bementem az Önkormányzathoz, hogy többet tudjak meg, mint amennyit én laikusként ki tudtam olvasni a törvény szövegéből. Nem lettem okosabb, az ügyintéző sem tudott többet mondani. A törvény szövege nem egyértelműsíti, hogy mire vonatkozik a törvény és mire nem. Így az Önkormányzat azt mondja, hogy minden kútra vonatkozik a dolog, de ilyen meg olyan kitételek vannak.... Szóval végrehajtási utasítás nincs, továbbra is a zavaros helyzetet szeretik fenntartani.
2018. okt. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!