Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha a szomszédom műanyagot...

Ha a szomszédom műanyagot éget, azt valahol be lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

Hét ágra süt a nap, és neki áll a kis kerti bódéjában műanyag flakonokat elégetni, okádja a füstöt és pont az udvarba, a teraszra nem lehet kiülni. Nem egyszer lett szólva, mivel az utcánk végén van a szelektív hulladékgyűjtő de nem hatja meg. Van erre valami ahol ezt be lehet jelenteni?

Komárom-Esztergom Megye

2017. máj. 1. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Polgármesteri Hivatal, jegyzőnél kérjél birtokvédelmet, ugyanis a birtokod használatában háborít a tőle jövő, egészségre ártalmas füst.
2017. máj. 1. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:

1: Többet is tudnál mondani? Mit jelent, hogy birtokvédelmet kérni? Mit fogok kapni?

:)

2017. máj. 2. 02:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj be a Polgármesteri Hivatalba a jegyzőhöz, és ott mondd el a problémádat. Ott biztos adnak nyomtatványt, vagy adnak segítséget, hogy milyen adatokat kell megadnod az eljárás megindításához. Én nem vagyok jogász, de nekem is volt egy problémám a szomszéddal, és ügyvéd ismerősömtől, majd a jegyzőtől kaptam ezt a tanácsot, hogy mivel engem a saját tulajdonom (birtokom) használatában zavarnak, ezért a jegyzőtől kérhetem, hogy a birtokháborítás megszüntetése érdekében intézkedjen.
2017. máj. 2. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!