Mihez lehetne kezdeni egy gazos, elhanyagolt erdő széli telekkel?

"sajt lajos nevű felhasználó válasza:
Utolsó, szoktad olvasni a kérdést? Rengeteg gyümölcsfa van. Minek ültessen még százat!"
Szerintem neked kéne jobban oda figyelned a kérdésnél.
A leírásból idézve:
"Rengeteg nem termő gyümölcsfa, szőlő van"
"Rengeteg gyümölcsfa van, voltam kint a kertben és a birseken láttam némi termést, a többin semmi."
Termés nyilván azért nincs mert beteg öreg fák amiket ki kellene szedni.

Ha nem kell, akkor miért szeretnéd megvenni?
Vadak miatt semmit sem tudsz ott termelni, tehát szerintem teljesen felesleges az egész.

"Rengeteg gyümölcsfa van, voltam kint a kertben és a birseken láttam némi termést, a többin semmi."
Nahát, szeptember végén nem volt termés a cseresznyefákon? :)
Ilyenkor már csak a birseken szokott lenni termés, a naspolyán, a téli körtén, téli almán. Nem tudhatjuk, vannak-e ilyenek a birsen kívül.
Rendszeres és erős metszéssel még a nagyon beteges fák egy részét is fel lehet erősíteni, természetesen nem mindet. Ha jól sikerül a dolog, akkor szép termésed lehet, még ha nem is nagy mennyiségben.
De különben én sem értem, hogy ha nincs rá időd, és nincs is rá szükséged, akkor minek kellene ez neked? Évente kétszer felmennél a kilátásban gyönyörködni?
Ha komoly szándékod lenne vele, akkor mindenképpen megérné a befektetett pénzt és munkát, de így minek? Olyan dolog lenne, mint feleségül venni egy 300 km-re lakó nőt, aki nagyon szép meg jó meg minden, de csak félévente tudtok találkozni egy hétvégére, közben még csak nem is telefonáltok egymásnak.
1. Nagyon olcsó.
2. Nem szeretném ha teljesen elgazosodna.
3. Alma, szőlő, körte, dió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!