Kezdőoldal » Otthon » Kert » Öntözővíztől mérgezés?

Öntözővíztől mérgezés?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Segítséget kérnék,lehet-e valami bajunk?Anyósomnak rengeteg paradicsom bokra van,amiket úgy öntöz,hogy középen van egy vödör,ami lyukas,és körben a paradicsombokrok. Már sok paradicsomot kaptunk tőle. Most,hogy ott voltunk,láttam, illetve éreztem, hogy valami nem oké az egyik vödörnél. kiderült, egy sünike fulladt bele már elég régen, amin hemzsegnek a kukacok. Nagyon megijedtem, lehet bajunk a paradicsomtól, ami így jutott vízhez? Köszönöm,ha valaki válaszol!
2018. júl. 21. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nem lesz tőle.

A földből is felszív minden féle nedvességet , minden növény. Sőt a kukacot is megeszi minden állat is.

Hal, tyúk, disznó stb.

2018. júl. 21. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja az 1-es!

És ahol szerves trágyával trágyáznak, az mennyivel jobb?

Vagy ahol az emésztőt búvárszivattyúval ráeresztik az eperföldre? Láttam ilyet!

A komposzt sem egy gusztusos dolog, mire komposzttá válik.

Vagy a tő paradicsom alatt elpusztul egy vakond, akkor mi van?

A szomszédom az elpusztult állatait mind a kertjében ássa el, holott ott a konyhakertje és még nem volt gondja senkinek belőle. Ritka szép termése van!:(

Amit a piacon veszel, arról nem tudsz semmit, mégis jó étvággyal megeszed.

Teljesen rendben van anyósod paradicsoma, nyugodj meg!

Azért javasold neki, hogy valamivel fedje le azt a vödröt, már csak sünik, kiscicák érdekében is.

2018. júl. 21. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A süni kiváló tápanyagot jelentett a paradicsomok számára.

Nagyanyám mondta anno, hogy valamikor gyerekkorában (1930 körül) az egyik lovuk megdöglött kint a szántóföldön. Mit volt mit tenni, ástak egy nagy gödröt, és beletemették a lovat.

A következő évben azon a helyen ember magasságú volt a búza.

2018. júl. 21. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
2018. júl. 22. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!