Kedves embertársaim, minek növesztitek a gazt a kertetekben, amit aztán bizonyos időközönként levágtok motoros fűkaszával? Őszintén, ennek mi értelme? Miért nem ássátok fel inkább az egész kertet és ültettek fákat vagy bokrokat?
Költözz be a belváros egy kutyaszaros mellékutcáhába, egy gangos házba, az udvar legbelső részébe. Ott nem lesz fűkasza.
Lesz helyette 40 szomszéd, amelyekből 38-al lesz valami bajod, és nem ők a hülyék.
(mlért porszívóz, miért locsol virágot, miért tereget ki, miért nézi a tévét, miért.... miért.... miért....)
Öcsém, a fűnyírással 3 óra hossza alatt megvagyok, de a kertet felásni egy teljes hétig ástam. Ha neked dunsztod nincs a kerti munkáról, nem kellene ötletelni. Én sem akarom a te idődet beosztani, ahhoz meg pláne szégyellős vagyok, hogy leírjam, mivel foglalkozzál a kertészeti tanácsadás helyett.
A gazt sem én növesztem, hanem a Jóisten locsolja a szél által idefújt gyommagvakat és kelnek milliószámra, úgyhogy az Öreggel kellene pöröljél. És ahogy már írták, a fák alatt ugyanúgy nől a gaz.
Hidd el kedves ismeretlen barátom, hogy nem a te bosszantásodra csinálom.
De az ápolt kertet szeretem. Éppen elég baj nekem, hogy a szomszédom nem ápolja a kertjét, udvarát és macskát kell tartanom, ha nem akarom, hogy a gazos, lomos udvarán fészket verő egerek és patkányok hozzám is átköltözzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!