Erkélyemre pár láda palántát ültettem Paradicsom, uborka). Mivel csak virágföldben vannak, mit tegyek rá (oldatot, tápot stb. ), hogy "gazdagabb"legyen a föld?
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 09:22
1/7 anonim válasza:
Most még teljesen jó az a föld neki 1 hónap múlva elég ha 7-10
2/7 anonim válasza:
tegyél bele aprópénzt, a tetejére meg 20asokat, gazdagabb lesz.
3/7 anonim válasza:
naponta öztözöd tápoldatos vizzel, vagy ha nem akarod mindig készítgetni az öntöző vizet vehetsz leszúrható táprudat is de azokból lehet több is kell
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyeneket,hogy tésztafőző lé,főtt tojásnak a leve.Mit szóltok hozzá?
2018. máj. 14. 10:21
6/7 anonim válasza:
Akkor már inkább a főtt tojás leve, a paradicsom pl. kalcium- és foszforigényes. De szerintem jobban jársz, ha beruházol akár csak a guanós táprúdra, az nem olyan drága, és nem kell vele sokat vacakolni. Emellett akár rá is löttyintheted a tojás főzőlevét is. Arra vigyázz, hogy rendszeresen öntözd, de ne pangjon a víz a növények alatt, és lehetőleg ne érje a levelüket se. A paradicsomról érdemes lecsipkedni a hónaljhajtásokat, hogy jobban érje a napfény, és szilárdan ki kell támasztani, karózni, ha már akkora.
7/7 anonim válasza:
Az ilyen házi módszerekkel jól el lehet .aszni az egészet, mert egyoldalúan kerül a földbe valami anyag, ami egy másik anyag felszívódását ellehetetleníti. (Keress rá: antagonizmus.)
Vegyél bármilyen (nem túl olcsó) tápoldatot, amiben minden fontos anyag megvan, akkor egyenletes lesz a tápanyagellátottság.
Általában 1-2 hetente kell őket használni (semmiképpen sem naponta), de a csomagoláson fel van tüntetve, hogy mennyi időnként mennyi tápoldatot kell használni.
Ez pl. egy elég jó, és nem extrém drága szer:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!