Nagy lombkoronaju diofa ala mit lehetne tenni, ami szep?
Figyelt kérdés
Terkoves az udvar, oda nem kellene mar az. Valami szep es jo otlet esetleg?2018. febr. 19. 15:04
1/7 anonim válasza:
Nem marad meg semmilyen növény alatta, még a fű sem. Esetleg apró szemű fehér kavics?
2/7 A kérdező kommentje:
Noveny kizart, sajnos tudom.
Jarhato feluletunek kene lenni, kavics nem annyira jo ilyen teren sztem.
2018. febr. 19. 15:46
4/7 anonim válasza:
Nálam a kora tavaszi növények (hóvirág, krókusz, jácint, nárcisz, irisz) megmarad és szép is. Később a pletyka is megmarad.
5/7 A kérdező kommentje:
Rossz temakort valasztottam. Nem novenyben gondolkozok, mert lehet, hogy lenne esely, de esetemben nem hiszem, annyira nincs napfeny alatta.
2018. febr. 19. 17:36
6/7 anonim válasza:
Nálunk van 3 óriási diófa és mindegyik alatt van mindenféle növény. Tuja, kúszófenyő, hibiszkusz és még két másik óriási bokor féle, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda. Kiirthatatlanul burjánzik minden napfény nélkül is :)
7/7 anonim válasza:
Egy szigorú, egyszersmind csalafinta tekintetű kertitörpe beadná az érzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!