Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van két jókora, akáckitermelés...

Van két jókora, akáckitermelésből keletkezett gallyhalom a kertben. Ha nem tudom aprítani, eltüzelni pedig nem szeretném, lehet valahogy hasznosítani pl. élőhelyként a kertlakóknak? Vagy csak a patkányok díjaznák?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elhordom a kert végébe, ahol majd lebomlik magától, addig pedig hozhatna más hasznot is, mondjuk fészektálcát helyezek közé. Vagy nem sok értelme van ebben a formájában az ágaknak?
2017. dec. 24. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez olyan könnyen nem fog lebomlani . 1 év után már száraz,gyorsan el lehet tüzelni,Egyébként az akác nyersen is nagyon jól ég,ha már képződött parázs alatta.
2017. dec. 24. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az akác éppen hogy a nagyon nehezen lebomló fák közé tartozik.
2017. dec. 24. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Patkányok is lehetnek, de valószínűbb, hogy környékbeli pockok fogják áldani a nevedet. Meg meztelencsigák, rovarok.

A gyomok benövik, 10-15 évig egy lassan kisebbedő szemétkupacot fog képezni a kertedben.

Én még tavasz előtt megszabadulnék tőle valamilyen formában.

2017. dec. 24. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!