Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tegzek, ha a vakond...

Mit tegzek, ha a vakond kitúrja a virághagymát?

Figyelt kérdés
Rendesen körbetúrta a vakond az összes kis területet, ahova nárciszt és tulipánt tettem. Kissé dühítő. Az egész kert olyan, mit egy háborús övezet. Mit tudok tenni, hogy ez többé ne fordulhasson elő?
2017. nov. 29. 07:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Slagot a földbe és hozzáadsz vegyszert
2017. dec. 2. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Patkányt már öntöttem ki, de ahogy írtam a vakondot csak nagy szerencsével lehet, mert el tudja tömíteni a beáramló víz útját.

Mondjuk én is megpróbáltam vakondot kiönteni, de lehet túl türelmetlen vagyok. Fél napig ment a szivattyú és utána feladtam.

2017. dec. 3. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

és milyen vegyszerre gondoltál?

Az ugye feléred ésszel, ha a vizet el tudja dugaszolni akkor a vegyszeres vizet is?

2017. dec. 3. 09:57
 14/14 A kérdező kommentje:

A vegyszeren megdöbbentem... Milyen vegyszer?

Megmérgezzem a földemet? Talajvízzel együtt szétjuttatva mérgezzem a környéket? Remélem, nem sokaknak jut eszébe ilyesmi.

2017. dec. 4. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!