Fűnyíró motorja szabálytalanul jár. Mi lehet a baja?
A karbit már nem pucolta ki a hozzáértő ugye?
Uszós vagy membrános a karbija? Ha úszós akkor valószínű a fúvókák eltömődtek.Leveszed alul azt az egy csavart kitekered és lejön az úszóház aztán féktisztítóval kipucolod van egy vagy kettő sárga színű fúvóka azokat kell kitekerni és kifujni.Ha membrános a masina akkor a membránt kell megnézni vagy cserélni de a tisztítás nem árt ott sem.
Én ezeket csinálnám meg.
Nemrég csináltam egy fűkaszát ami erőtlen volt.
Semmi mást nem csináltam vele csak nyomtam zsírt a fejbe és utána megjött az ereje.
Alapvetően én is dugulásra tippelek.
De ha még nem próbáltad, akkor ilyen gyengén járó állapotnál próbáld ki ezt a két dolgot:
1. Lelazítod a tanksapkát.
2. Kiveszed a légszűrőt.
Nincs kizárva, hogy ezek valamelyikétől megoldódik.
"1. Lelazítod a tanksapkát.
2. Kiveszed a légszűrőt. "
Úgy úgy... A legegyszerűbb dolgoktól kell indulni a bonyolultabbak felé.
Én jártam úgy fűnyíróval, hogy rövid üzemelés után mindig leállt. Porlasztót milliószor szétszedtem, mire kiderült hogy a tanksapka szuszogója volt csak eltömődve :-)
Megoldódott! Nagyon koszos volt a légszűrő, kipucoltam, és most már úgy jár, ahogy kell!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!