A szivattyú nem kapja fel a vizet, nem tudok locsolni, mit csináljak vele?
Nem lehet alacsonyan a vízszint, rengeteg eső volt mostanában.
Tönkre fognak menni a zöldségek, már így is elég csoffadtak.
Ahhoz túl sok, és messze van a háztól, hogy locsolóban hordjak ki annyi vizet.
MIt csináljak a szivattyúval?
Egy kevés víz jön, de épp hogy csak csordogál.
Nem sértődök meg, de elég érdekes stílusú komment volt... lehetett volna normálisan is.
Nincs mit feltölteni.
nem olyan fajta.
Képet tudok feltenni akár most is, ha még jelzi valamelyikőtök, hogy ránéz.
a vödrös megoldást meg azért nem tudom megcsinálni, mert nem tudom szétszedni, ez már 5+ éve rajta van, nem is bírnám, meg nem is merném leszedni.
a nem merném azt jelenti, hogy egy nem tudom, hány méteres cső megy le a földbe, ha az becsúszik, akkor volt kút, nincs kút.
Hát pedig a szivattyú úgy nem fog megjavulni, ha nem szeded szét, csak nézegeted.
Az elég érdekes lenne, ha a szívócső tartaná a függőleges csövet. De ha ettől félsz, akkor magáról a szivattyúról szedd le a csövet, ha hollandival vagy más bontható módon van rárakva, és szerelj rá valami ideiglenes csövet, amivel ki tudja szívni a vödörből a vizet. Már, ha van neked másik csöved, vagy tudsz kölcsönkérni szomszédtól, rokontól.
Ha nem, akkor meg egy erős madzagot kötsz szorosan a függőlegesre, szigszalaggal jól körbetekered, hogy ne csússzon le, és már szedheted is szét.
De ez egy biztos módszer lenne megállapítani, hogy a kút rossz vagy a szivattyú.
nem az volt az érdekes, hogy töltsem fel, hanem azzal indítani, hogy értelmesen is leírhatnám, mikor egyértelmű, hogy nem értek hozzá.
hollandi meg egyebek... azt sem tudom, mi az.
köszönöm a segítséget, de nem tudom szétszedni, mert nem értek hozzá!!!
vízzel feltölthető hely pedig nincs rajta.
Az a cső ami felül van szabadon ott fel lehet tölteni. Próbáld ott önteni bele a vizet amig tele nem lesz, majd úgy inditsd be.
De lehet nem ez a baja.
Nagyon-nagyon reménykedtem.
Azt hittem, bele megy vagy 10 liter, és megoldódik a problémám.
De igazából szeritem egy deci sem ment bele, és színültig volt.
Vártam, hátha idő kell neki, de nem.
Rácsavartam a slagot, beindítottam, és ugyanaz: megküldi a vizet, aztán szép lassan lecsökken nullára az ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!