A szivattyú nem kapja fel a vizet, nem tudok locsolni, mit csináljak vele?
Nem lehet alacsonyan a vízszint, rengeteg eső volt mostanában.
Tönkre fognak menni a zöldségek, már így is elég csoffadtak.
Ahhoz túl sok, és messze van a háztól, hogy locsolóban hordjak ki annyi vizet.
MIt csináljak a szivattyúval?
Egy kevés víz jön, de épp hogy csak csordogál.
Értelmesebben nem lehet feltenni a kérdést?
Milyen szivattyú, működik-e, van áram, cső vagy slag nem lyukas-e, nem homokos a viz, le levegősödött esetleg, ???? Megannyi kérdés és te csak annyit irsz hogy nem jó.
Értelmes, mivel ennyit tudok.
Nyilván van áram, mivel nem azt írom, hogy nem indul be, hanem hogy megy, de a vizet nem kapja fel.
Nem tudom, milyen fajta, nem tudom, mitől vagy hogy levegős-e, ha tudnám, meg értenék hozzá, akkor nem itt kérdeznék, okoska.
Ha kézzel rápumpálok, jön a víz.
Vízzel sosem töltöttünk fel semmit.
Most egyedül vagyok, de ilyesmire emlékeznék.
Kihúzom a hosszabbítót, bedugom a kutat. A slag rá van csatlakoztatva a szivattyúra, volt már, hogy kissebb volt a nyomás, olyankor vagy rápumpáltam, vagy kihúztam, vártam egy kicsit, és újra bedugtam.
De ma órákat kínlódtam vele, nagyon kéne locsolni, és vagy 50x kihúztam-bedugtam, alig van nyomás, inkább csak csepeg, mint folyik.
Megnézem, vagy le is fotózom délután.
Ezt a szivattyút használtuk már vagy 10 éve, soha senki nem töltötte fel emlékeim szerint.
Azt mondanám, a szimering kiment, párszáz forintból cserélhető.
Ha önfelszívó, vagy fel van töltve vízzel, akkor próbáld meg, hogy egy vödörből szívja-e rendesen a vizet, nyomással tolja-e, ezzel kizárod a kutat mint problémaforrást.
Egyébként meg nem kell megsértődni, örülj, hogy valaki segíteni akar, és rákérdez azokra a dolgokra, amiket magadtól nem írtál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!