Kezdőoldal » Otthon » Kert » A régi szomszéd ellopta a...

A régi szomszéd ellopta a kerítést. Az új szomszédnak illendő lenne hozzájárulni egy új kerítéshez?

Figyelt kérdés
A mi részünk a kerítés. Drótkerítés volt, a szomszéd ellopta, megint újra lett csinálva, a szomszéd azt is elvitte, bebetonozta magának. Nem tudom annak idején apósom, mit tett az ügy érdekében, akkor még én nem laktam ott és már szegény nem is él, hogy megkérdezzem, de minden esetre kerítés nélkül vagyunk most párommal. Jöttek új szomszédok, tőlünk kérdezték, hogy miért nincs kerítés, mi elmondtuk, aztán nem foglalkoztak vele. Így van már évek óta. Csak minket már nagyon zavar, kutyát is szeretnénk. Meg lehet őket kérni, hogy adjanak bele anyagilag egy új kerítésbe?

2017. júl. 5. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

"vicc kategória harmadjára csináltatni ugyanazt a kerítést."

No hát akkor röhögj jó nagyokat, miközben csinálják :D

Mondjuk, ha az én szomszédom jönne oda hozzám, és mindezt elmesélné, hogy az előző szomszédja kétszer is ellopta a kerítését, és még csak fel sem lett jelentve, akkor lehet hogy mosolyognék egyet, és már indulnék is a csípőfogóért... Már bocsi a minősítésért, de ha valaki ennyire tutyimutyi, hogy kétszer is szó nélkül hagyja ellopni a kerítését, akkor meg is érdemli, hogy elhordják a feje fölül a házat. Ez tényleg vicc kategória :)

2017. júl. 6. 02:57
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Régi szomszédot megkeresni...

Éjjel a kerítését ellopni...

Az új szomszéd felől felhúzni...

ENNYI!

Milyen beton lehet már az amibe térháló helyett drótháló van?

2017. júl. 6. 07:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy amikor idejöttünk, a románok is ellopták a lovainkat. Oszt' mégsem kaptunk cserébe egy ménest.
2017. júl. 6. 11:38
 24/24 anonim ***** válasza:

"Már vége annak,hogy elő irják kinek melyik oldalon kell kerítést csinálni ."

No-no, nem eszik azt olyan forrón!

253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az országos településrendezési és építési követelményekről (OTÉK)

Kerítés

44. §

(7) Kerítés létesítésének elrendelése esetén a

telek tulajdonosa (kezelője, használója) a telek

homlokvonalán, továbbá - eltérő jogszabályi

rendelkezés hiányában - az útról nézve a jobb

oldali telekhatáron és a hátsó telekhatárnak

etto˝l az oldaltól mért fele hosszán köteles

megépíteni és fenntartani

2017. szept. 12. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!