Itt hogyan takarítanátok el a tűlevelet?
Figyelt kérdés
Új házunk mellett több óriási magas fenyő is nő, amik persze sok tűlevelet adnak maguk alá a macskakőre, dekorkőbe, virágagyàsba. Fiam nem kötözhetem le, hogy ne màsszon arra, de tele van a terep, bár még eddig nem szúrta meg, azért jó lenne megoldani. Sepregettem, sokat nem ért....
Kőbe mindenmás is hullik a fákról.
2017. máj. 29. 12:51
1/3 A kérdező kommentje:
Dekor kavics
2017. máj. 29. 12:52
2/3 anonim válasza:
Ha pl. kavicsos vagy murvás ágyásból kell eltávolítanom apróbb növényi részeket, lombszívó gépet szoktam használni.
Jól belenyomkodom az "ormányát" a murvába úgy hogy át is mozgassa azt. Elég szépen kiszedi közüle a növényi maradványokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehàt legjobb felszívni valamivel? Köszi a tippet! Erre nem is gondoltam.
2017. máj. 29. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!