Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS macska megette a tűlevelet...

SOS macska megette a tűlevelet, beteg lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon figyelek rá hogy ne egyen semmi olyat ami mérgező lehet a számára. Be osont a szobába és lerágott vagy 2 tűlevelet mire észrevettem nem tudtam már kiszedni a szájából megrágta és lenyelte... Aztán köhögött és vizet ivott. Dokit hívtam ki van kapcsolva tuti külföldön van. Itt nincs állat korház megbolondulok ha valami baja lesz. Figyelem minden percben közpen állatorvost próbálok keríteni. Jelenleg alszik már nem köhög. De attól félek megmérgeződik. Ha valakinek volt hasonló baj irja meg.

2015. dec. 30. 23:56
 1/7 anonim válasza:
100%
A tulevel nem mergezo. Es 2 darabtol amugy sem lenne komolyabb baja. Maximum azert kohoghetett mert rosszul nyelte le. Ne aggódj ketlem hogy barmi baja lesz :)
2015. dec. 31. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod. nagyon remélem hgy nem lesz baja nem értem miért ette meg, eszik zöldséget normálisan etetem, nagyon aggódom érte.
2015. dec. 31. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:
csak kivancsi volt az izere. De nem lesz baja, ne aggodj :)
2015. dec. 31. 02:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fenyőillatút böfizik majd!

Na jó, a viccet félretéve tényleg nem kell aggódnod, megmérgeződni biztosan nem fog. Az okozhatott volna problémát, ha a kemény tűlevél megszúrja a nyelőcsövét, de ha ilyen gond lenne, akkor nem aludt volna békésen. Különben is megrágta. Szép új évetek lesz a cicával együtt!

2015. dec. 31. 09:14
 5/7 anonim válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de mi karácsony éjszakát az állatorvosi ügyeleten töltöttük a sziámi cicámmal. A cicám amúgy is hányós, pláne, ha sokat játszik durván a nagyobbik cicánkkal, de az az este katasztrófa volt. Először csak az étel jött ki belőle (egészben, a sziámik hajlamosak nem megrágni az ételt), utána sugárban a víz, utána pedig már csak öklendezett. Kölyökcica, be volt horpadva a pocija, annyira nem volt már benne semmi.

Azt tudni kell róla, hogy alapállapotban olyan, mint egy torpedó, rohan fel-alá. Na, huszonötödikén este csak gubbasztott, ha felemeltem, és letettem valahol máshol, nyávogott (fájt a pocakja), és kifeküdt ott helyben. Az utazást is csendben végigaludta, pedig nagy cirkuszt le tud vágni.

A doki vastagbélgyulladást és bakteriális fertőzést állapított meg nála (nesze neked a legjobb oltás, ami van), kapott 3 szurit, meg lett tapogatva rendesen, lázas is volt. Kevert neki helyben gyógyszert a doki, amit három napig adagolnunk kellett neki esténként. Az orvos utáni másnap mit hányt ki? Tűlevelet a fenyőfáról. :)

Pedig mi is vigyázunk rá, dél szemünk mindig rajta... Ha szerencséd van, kihányja a tűlevelet. Én azért elmennék vele orvoshoz is, Mircikém az egyszem szemem fénye, első szobacicám, az ő karácsonyi ajándéka az élete volt potom 19.000 forintért (amibőp 10.000 az ügyelet volt).

2016. jan. 1. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:
húúúúúúú szegény cica :( remélem már jobban vagytok. Hála istennek cicámnak semmi ilyen baja normálisan jár az alomba is, nem köhög, nem hány, eszik rendesen remélem semmi baja. Nyugodtan alszik, és azóta nem is látom a fa alatt hála sz égnek.
2016. jan. 1. 19:46
 7/7 anonim válasza:

Örülök neki, ha nincs baj! Legalább tanult az esetből a cicud. ^^

Mi már meggyógyultunk (azóta már egy zacskó tápot is kibontott magának, úgyhogy most műanyagfélelmem van), most itt alszik mellettem a kis csöppség.

2016. jan. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!