Mi baja lehet, ha olaj nélkül ment?
Ha nem égett le az első körben, akkor most már nem fog.
Minden esetre nem használt neki az biztos.
Különösen egy bajáratós motornak, amit 10-15 percenként le kell állítani, ezt is tudod ugye?
Az MTD-k szerencsére elég strapabírók.
Hát ebben biztos vagyok, hogy nem tett jót neki, de nincs rossz hangja szerencsére.
Persze tudom, ezért akartam én vágni vele elsőnek.
Valamennyi volt benne mikor megnéztem, tanulság többet új gépet otthon próbálok ki utána viszem el! :)
Némi kenést kaphatott még .A gond akkor lett volna,ha megragad,és utána mozditani sem lehet a berántóval .
Az már a múlté,hogy pihentetni kell ama gyártott motorokat .
Nem téged akarlak megbántani,De az MTD által gyártott gépek,a gagyik királyai .Veszik,mert ez a legolcsóbb gépcsalád.
Szándékosan nem írtam márkát,mert ez attól még messze van .
No ezek készülnek eladásra ,és nem, használatra .
A tapasztalat iratta le velem ezeket a sorokat.Megtanultam,a jót meg kell fizetni .
1-es vagyok, nem bántottál meg, nem a rokonom a fűnyíró!:D
Nem értek veled egyet, mert 10 éve van MTD-nk és soha semmi baj nem volt vele. (Ezt most 3x lekopogom)
Pedig rengeteget volt használva, mert a fél utca a miénket kérte kölcsön.
Ezért ismét csak ilyet vettünk 6 éve a 600 négyszögöles telkünkre, ahol a tó közelsége és a föld minősége miatt nagyon sűrűn kell füvet nyírni és azzal sincs semmi baj.
Ellenben a szomszédom Husqvarna fűnyírója már számtalanszor javításra szorult, olyannyira, hogy még garanciális cseréje is volt.
Sokszor a noname termékek jobbak, ezt már tapasztaltam elektromos fűnyírónál, porszívónál, kávéfőzőnél, stb.
Soha nem írok ilyet, de most kénytelen vagyok.
Figyelmedbe ajánlanám az értő olvasást!
10 éve használunk egy MTD-t a LAKÓHELYÜNKÖN és mivel nagyon meg voltunk vele elégedve ezért a NYARALÓNKBA is vettünk egyet 6 éve.
Tehát, KETTŐ MTD-nk van, egy 10 éves és egy 6 éves.
Egyikkel sincs semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!