BRM 40 White Edition fűnyíróba milyen benzin és olaj kell?
Figyelt kérdés
Pontosan milyen típusú motorolaj és hányas oktánszámú benzin?2017. máj. 10. 16:02
2/4 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem.
Gondolom, négyütemű, akkor tiszta benzin. Ha nem írják külön, akkor 95-ös.
Olajat meg a szaküzletekben úgy lehet venni, hogy rá van írva, hogy négyütemű motorolaj kerti gépekhez, vagy ilyesmi.
3/4 anonim válasza:
Benzinből jobb minőségű helyen vásárolt (shell vagy mol) 95-ös benzin kell bele.
Természetesen lehet bele exta üzemanyagot is rakni de véleményem szerint felesleges.
Én fűkaszába vettem kipróbálásra, shell v-power nitro+t
A fűkasza sokkal magasabb fordulatszámon pörgött tőle (az első teljes gázadásnál azt hittem, hogy szét fog esni ilyen magas fordulatnál ) az üzemanyagból is kevesebb fogyott. De az árát nézve nem éri meg.
Motorolajból is valami jobb minőségűt pl shelles vagy castroll márkájú szintetikus olajat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!