Hova tegyem a palántáimat amíg "ilyen" idő van?
Paradicsom paprika petrezselyem.
Sajnos be van fűtve ismét , és a kályhák az ablakoknál vannak tehát a párkányra nem tudnám tenni a hő miatt.
Valami ötlet?
Ha nincs fűtetlen szobád, akkor nem tudod lépcsőházba vagy közös helyiségbe vagy ilyenbe rakni?
Vagy konyhában, egyéb helyen, ahol nem fontos a fűtés, ott lezárni a fűtést?
A paradicsomokat most áttettem egy alacsonyabb asztalra és az erkély ajtó elé tettem (20fok kb, fényt is kapnak így.) A konyhában kikapcsoltam a fűtést és a párkányra tettem a paprikákat (világos hűvös kb 15 fok). Remélem nem nyúlnak meg majd a 4-7 nap alatt vagy nem mennek tönkre.
Szerintetek így jó lesz ?
Igen, megteszi.
Ha pénteken lesz otthon valaki, napközben ki is lehet tenni, mert viszonylag jó idő lesz. (Legalábbis nálunk.) Még az is lehet, hogy már nem is muszáj visszavinni a házba, majd kiderül.
(Az enyém vasárnapig kint volt, már vagy 2 hete, és a hideg ellenére fejlődött is egy kicsit még az utolsó kinti napokban is, de a fő, hogy nagyon szép sötét leveleket hozott kint.)
Nekem is kb 2 hete kint vannak/voltak , növögetnek ezek is. :)
Bár a paprikák még csak most bújtak ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!