Nem konténeres rózsatövet hol tudok venni?
Figyelt kérdés
OBI-ban és 3 kertészetben voltam, sehol nem volt. Lemaradt a szezonról?? valaki látott normális áron nem konténeres rózsatöveket valahol
Csütörtökön megyek Bauhausba és Praktikerbe.hátha...
2017. ápr. 3. 19:10
1/10 anonim válasza:
hát obiba és tescoba vettem..kb 1-1,5 hónapja amikor még sok volt
3/10 anonim válasza:
Van az Auchanban (Óbuda, Budakalász is), éppen a napokban is láttam becsomagolva, gyökeres-földes rózsatöveket.
4/10 anonim válasza:
Én OBIban vettem vasárnap, rengeteg volt. az aldiban meg ezen a héten lesz csütörtöktől.
5/10 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen! Akkor nincs minden veszve. Vártam hogy lássam mennyi fagyott ki és hányat kell vennem erre elfogyott a környéken.
2017. ápr. 4. 17:42
6/10 A kérdező kommentje:
Csüt megyek a Budakalászi Auchan felé, amellett van Aldi is ;)
2017. ápr. 4. 22:27
7/10 anonim válasza:
Ha kifagyott, akkor talán nem ültetted elég mélyre. (Vagy csak nem elég fagytűrő fajták voltak.)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát ezek már 15 éves rózsatövek, a kerítés mellett sorban, sajnos öregek is nagyon, a fagyás csak "rásegít" szerintem :(
2017. ápr. 5. 09:57
9/10 A kérdező kommentje:
Van 20-25 abból 1-1 sajnos kipusztul, van ami nyáron betegségben.
Próbálok minél egyszerűbb strapabíróbb töveket venni. Sokan kérdezik hogy miért szórakozok velük, ültessek sövényt, de ezek egész nyáron virágzanak és szép magasra nőnek, igaz sokat kell őket metszeni, de én szeretem őket.
2017. ápr. 5. 09:59
10/10 A kérdező kommentje:
Tescoban, Aldiban, Praktikerben van 399ért!
2017. ápr. 7. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!