Olcsó kerítés ötletek? Szeretném ha a szomszéd nem látna át. Kb.30 méter hosszúságú. Vagy ültessek valami bokrot?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 19:53
1/5 anonim válasza:
Bokor lassan nő, télen nem takar. Oszloptuja kapható 2 méteres magasságban is már, csak az rohadt drága ekkora távon. Nádszövet egy évet kibír és lemállik, a szomszédhoz áthullik majd óbégat érte.
Én ilyesmi zöld árnyékoló izét vettem és húztam végig, ezt is leeszi a nap biztos vagyok benne, de nekem két éve kint van és eddig még jó.
2/5 anonim válasza:
Én is belátásgátló hálót vettem, persze azért némileg át lehet látni rajta. A kerítésnél a tartó rudakat (cölöpöket) meg kellett emelni, ki kell húzni feszítő huzalokat, szóval van vele munka és költség is.
3/5 anonim válasza:
Drótháló, ha nincs kutya, amelyik átugorhat, akkor elég a 120 cm-es is. Oszlopok lehetnek akácfából (vas drága). Kell még három sorban drót hozzá.
Olcsó és jó, mellé ültethetsz bokrokat, pl. tűztövist (örökzöld) vagy galagonyát, de a fagyal vagy a spiria is jó. Ezt persze nyírni kell, bár télen át lehet kicsit látni, de virágoznak.
5/5 anonim válasza:
Mi két éve nádat tettünk föl, egyelőre még messze van a mállástól. Ha így folytatódik, 8-10 évet simán kibír. Akkor pedig olcsósága miatt ez a nyerő. És ez tényleg olyan takarást ad, hogy akár meztelenül is járkálhatsz mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!