Mit tegyek ha a kertépítők már több mint 3 hete nem küldik az árajánlatot?
Figyelt kérdés
Már kétszer hívtam őket, mindig ígérték, hogy 1-2 napon belül küldik, de ez még mindig nem történt meg. Jó lenne tudnunk,mert ha nagyon drága lesz, akkor nem velük csináltatjuk meg...Szerintetek gáz, ha harmadjára is rájuk telefonálok?2017. márc. 17. 10:25
11/12 anonim válasza:
AZ egy dolog, hogy nekik most van főszezon, de 3 hét késés elfogadhatatlan. A tervezésre és az árajánlatra 1 hetet tartok elfogadható időnek. Nyilván 1-1 nap sem reális, de 3 hét sem.
12/12 pgyomber válasza:
Az ígérgetés tényleg gáz, de az is nagyon fontos, milyen kertet építenek... Szerintem érdemes akár 4-5 ajánlatot is kérni (egyszerre), aztán úgy dönteni.
A legolcsóbb (főleg, ha szembeötlően olcsó) és a legdrágább ajánlat szerintem alapból felejtős. (Bármennyire is jó lenne olcsón megcsináltatni...)
És hasznos lehet, ha sikerül valamelyik referenciamunkájukat élőben is megnézni. Mindent le lehet szépen fotózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!