Kaptunk gázszerelőtől árajánlatot de kettéált kicsit a szemem. Két napos munkáért összesen 263000 Ft munkadíjat kér. Vagy csak én sokallom?
Konkrétan ez az ajánlat, csak túl sok karakter volt:
Meglévő gázvezeték bontása mért oldalon a gázóra és a kazán között anyagdíj 0.- munkadíj 18000.-
Kazán bekötése víz és fűtés oldalon rézcsővel 4db golyós elzáróval, töltés ürítéssel anyagdíj 22310.- munkadíj 42600.-
Gázvezeték szerelés rézcsővel press idomokkal anyagdíj 59870.- munkadíj 45000.-
Fűtési rendszer vegyszeres tisztítása anyagdíj 18600.- munkadíj 45000.-
Iszapleválasztó beszerelése anyagdíj 25990.- munkadíj 4500.-
Eph szerelés ,mérési jegyzőkönyv anyagdíj 11400.- munkadíj 19800.-
Fi-relé beépítése anyagdíj 9800.- munkadíj 5000.-
Gázterv munkadíj 45000.-
Gázóra le-fel szerelés munkadíj 23000.-
Gáz meo munkadíj 45000.-
Kérj másik ajánlatot de ne számíts sokkal olcsóbbra.
A gázszerelés elég speciális szakipari munka. Ha a burkoló hibázik max leesik egy csempe. Ha a gázszerelő hibázik elszállhat a tető is. Komoly felelősség.
Ez meglátszik a munkadíjakban.
abszolút sokallom. igy is 15-én kellett volna kezdjen, csak tegnap küldte el az árajánlatot, mert "nyaralt". szerintem teljesen túlvállalta magát és ilyenkor olyan árat mond, amilyet akar.
gondolozom rajta, hogy viszsaküldök egy olyan választ, hogy "te dögölj meg, kösz szépen", mert ez az ajánlat felért kb ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!