Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kaptunk gázszerelőtől árajánla...

Selkino kérdése:

Kaptunk gázszerelőtől árajánlatot de kettéált kicsit a szemem. Két napos munkáért összesen 263000 Ft munkadíjat kér. Vagy csak én sokallom?

Figyelt kérdés
. Van benne gázterv, házcsövek le-, felszerelése, cirkónak a fűtés részének beözemelése, gázóra csere. Kicsit durvára jön ki az óradíjja.

2016. aug. 18. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Alap hogy magasnyomású géppel dolgoznak.
2016. aug. 19. 13:26
 12/16 Salk Balázs ***** válasza:

üdvözlöm aki a vegyszeres tisztítást 10000 Ft-ra írta.

Annyiért egy kazánt nem takarítanak ki.

a vegyszeres rendszertisztítás után ha jobban ránéz az ember 24KW-os rendszer olyan 80-100000 Ft között csinálják.

Ebből csak a vegyszer minimum 30000 Ft.

A szerelők nem túlvállalják magukat, hanem a kölykét mindenki gimnáziumba teszi, és egyszerűen nem hogy szakember nincs, segédmunkást se találni 1000 Ft-os Órabér alatt.(ez Pest megyére igaz)

Nem fog sírva fakadni, ha máshova kell mennie dolgozni.

2016. aug. 19. 20:43
 13/16 A kérdező kommentje:

Nyugalom van, nem ezt válaszoltam neki, csak eljátszottam a gondolattal.

Ez nem egy házfelújítás. 79nm-es lakás.

Továbbra is arról van szó, hogy:

-tizeönötödikét igért, hogy akkor kezd, és 2 napon belül befejezi. Tudta, hogy milyen munkák lesznek, nem utólag derültek ki a részletek.

-ez még mindíg 22.000 Ft-os órabér, ha reggel nyolctól este nyolcig folyamatosan dolgozik. Hozzátenném, hogy NETTÓBAN.

Ne szépítsük, ezt nem tartom korrekt dolognak.

2016. aug. 20. 01:27
 14/16 kunu lenke ***** válasza:
Szia.Javaslom kérj több szakitól árajánlatot de ne a legolcsóbbat válaszd!
2016. aug. 20. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből kb 3 szezonyi tüzifát tudsz venni... :-)
2016. aug. 20. 22:40
 16/16 Enigma-108 ***** válasza:

Kedves kérdező !

Teljesen egyetértek az álláspontoddal,de úgy tűnik kissé naivan állsz a történethez.

Elárulok egy titkot amit már kicsit kapisgáltál is...

Aránytalan ajánlatot egy szerelő, vállalkozó akkor tesz ha nem akarja azt a melót vállalni vagy mert túlvállalta magát, vagy más szempontból terhes neki a feladat....

Ha meg mégis rábólint a kedves ügyfél "akkó meg fizessé pahaszt" motivációval megcsinálja.

A részletezett ajánlat alapján szerintem hülére vett vagy próbált.

Ezt nem órabérben számolják mint a gyári melót, ezt jól jegyezd meg.

2017. jan. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!