Kaptunk gázszerelőtől árajánlatot de kettéált kicsit a szemem. Két napos munkáért összesen 263000 Ft munkadíjat kér. Vagy csak én sokallom?
üdvözlöm aki a vegyszeres tisztítást 10000 Ft-ra írta.
Annyiért egy kazánt nem takarítanak ki.
a vegyszeres rendszertisztítás után ha jobban ránéz az ember 24KW-os rendszer olyan 80-100000 Ft között csinálják.
Ebből csak a vegyszer minimum 30000 Ft.
A szerelők nem túlvállalják magukat, hanem a kölykét mindenki gimnáziumba teszi, és egyszerűen nem hogy szakember nincs, segédmunkást se találni 1000 Ft-os Órabér alatt.(ez Pest megyére igaz)
Nem fog sírva fakadni, ha máshova kell mennie dolgozni.
Nyugalom van, nem ezt válaszoltam neki, csak eljátszottam a gondolattal.
Ez nem egy házfelújítás. 79nm-es lakás.
Továbbra is arról van szó, hogy:
-tizeönötödikét igért, hogy akkor kezd, és 2 napon belül befejezi. Tudta, hogy milyen munkák lesznek, nem utólag derültek ki a részletek.
-ez még mindíg 22.000 Ft-os órabér, ha reggel nyolctól este nyolcig folyamatosan dolgozik. Hozzátenném, hogy NETTÓBAN.
Ne szépítsük, ezt nem tartom korrekt dolognak.
Kedves kérdező !
Teljesen egyetértek az álláspontoddal,de úgy tűnik kissé naivan állsz a történethez.
Elárulok egy titkot amit már kicsit kapisgáltál is...
Aránytalan ajánlatot egy szerelő, vállalkozó akkor tesz ha nem akarja azt a melót vállalni vagy mert túlvállalta magát, vagy más szempontból terhes neki a feladat....
Ha meg mégis rábólint a kedves ügyfél "akkó meg fizessé pahaszt" motivációval megcsinálja.
A részletezett ajánlat alapján szerintem hülére vett vagy próbált.
Ezt nem órabérben számolják mint a gyári melót, ezt jól jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!