Mit tegyek ha a kertépítők már több mint 3 hete nem küldik az árajánlatot?
Ezzel én is így vagyok. Aki már az első lépésbe ilyen megbízhatatlan, azzal nem dolgoztatok.
itt még kiszállhatsz. Van egy csomó kertépítő.
És még meddig várnál?:D
Keress másikat azt kész.
Sőt egyszerre többet keress aztán ha küldik az ajánlatot akkor eldöntöd.
Látszik hogy még nem talnultál meg mindent...soha ne várj senkire!
Csak szív az ember az ilyenek miatt.
Keress mást.
Nekik most van a szezon.
Te egy precíz, határidőket tartani akaró ember vagy. Téged már most nem szeretnek. Úgyis lesz még 50 megrendelésük, majd azok közül válogatnak, akik türelmesek.
Te is jobban jársz, ha olyan kivitelezőt választasz, aki a te igényeidnek jobban megfelel.
De egy dolgot még engedj meg, hogy elmondjak.
Megnéztem azokat a kerteket is, amiket az azonnal válaszoló kertépítők mutattak referenciának, és azokat is, amiket az egy hét késéssel ajánlatot adó kertészek építettek.
És megértettem, hogy aki másnapra válaszolt, az azért tudott szezonban már másnapra ajánlatot adni, mert olyan ronda kerteket épít, hogy nincs munkája és ráér árajánlatokat írsogálni unalmában.
Szóval mégis a határidők tartásában számomra nem szimpatikus kertépítőket választottam, mert az általuk épített kertek viszont gyönyörűek voltak...
Kérjél mástól is árajánlatot.
Ha közben netán ők küldenék, akkor sincs gond, az árajánlat nyilván nem kötelez arra, hogy velük csináltasd.
Keress másikat. Bár nehéz lesz. Ez egy olyan meló ami tavasszal elkezdődik és rögtön rácsapnak az összesre, különben más elvinné előlük. Csak ugye, mikor elvállalnak ötvenet, de csak 1-1-hez tudnak odamenni abból jönnek az ilyen 3 hetes késések. Viszont ha mindig csak egyet vállalna el, miután azzal végez, nem lenne több, mert már a többi cég elvállalná előlük.
Kőművesek dettó ugyan ilyenek. Ráadásul sokszor úgy csinálnak, hogy egy nap ide mennek, egy nap oda, utána oda, majd oda. Így próbálják megoldani az egyszerre 10 helyen dolgozást, csak ugye a vevő meg anyázik, hogy dolgoztak egy napot majd egy hétig nem is látja őket a munka meg áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!