Megtehetem, hogy a kertem elötti füves területet beültetem tűztövissel?
Van vmi rendelet ami tiltja, h mit ültethetek a házam elé?
Füves terület, mindig oda szaratják a kutyáikat a sétáltatók, szeretném a tűztövissel beültetni úgy, h kb méterenkén legyenek.
Közterületre fás növényt ültetni, onnan kivágni kizárólag a terület üzemeltetőjének (önkormányzat, városgondozási cég, stb.) engedélyével szabad.
Természetesen, a kutyákon kívül senki nem fogja észrevenni, és nem fognak érte megbüntetni, hacsak fel nem jelent valaki.
A kutyákat abszolút nem fogja zavarni, legfeljebb megörülnek neki, hogy itt egy újabb bokor, amit le lehet pössenteni.
Ha majd évek múlva megnő a tűztövis, és az egész területet beborítja, akkor majd kénytelen lesznek a járdára helyezni az aknáikat.
Kérdező, egy hajóban evezünk, én azonban nem tűztövist ültetek, hanem jó szúrós borbolyákat a ház előtti területre. Ugyanazért, amit te is írsz: ide járnak a kutyák, ezt használják WC-nek (hogy a gazdájukról miket gondolok, azt inkább nem írom le).
Egyébként a borbolyák szépek is, több színben ültetem őket.
Nálunk mindenki maga ülteti be és gondozza a ház előtti területet, ami persze, közterület egyébként.
Utolso, kivalo cucc a GET OFF spray. Ha majd lesz lelkierom ezt a sok kilonyi kutyaszart osszegereblyezni, majd akkor vegigfujom a sprayvel.
A sajat kertemben szoktam hasznalni oda, ahova nem akarom h a kutyam kakaljon, szuperul mukodik csak nagyon draga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!