Ha a kertünkben növő hóvirágot leszedem, hogy kivigyem a temetőre, akkor azért is megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Ha a kertünkben növő hóvirágot leszedem, hogy kivigyem a temetőre, akkor azért is megbüntetnek?
Ha igen, akkor 10ezer/szál?
2017. márc. 10. 14:45
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon akarnak akkor igen, mert nem tudod bebizonyítani a származási helyét.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az magántulajdon.És,ha megtudod mutatni,h honnét van,akkor sztem nem köthetnek beléd.Főleg,h akár a netről is rendelhetted a hagymákat.
3/4 A kérdező kommentje:
Közben azt olvastam, hogy ha kikeleti hóvirágot szedek, akkor annál mindegy, hogy honnan lett leszedve, mert megbüntethetnek simán, viszont ha más fajta hóvirágot szedek saját kertből, akkor nem.
2017. márc. 10. 16:04
4/4 anonim válasza:
Elvileg a környezetvédelmi hatóságtól kellene igazolás, hogy a kertedben termelted.
De a sírok mellett nem állnak őrök, figyelni, hogy ki milyen virágot tesz le... Ha meg nem látja senki, akkor leteszed, és ha bárki kérdi utólag, akkor fogalmad sincs, ki vitte oda. :)
Csak ne a kezedben vidd, hanem valami szatyorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!