Hány centiméter mélyre terítsem szét a murvát?
Hello!
Szeretném a ház előtt a sártengert eltüntetni. Erre pont megfelelőnek találom a Murvát vagy zúzottkövet ki hogy hívja, én csak makadám kőnek hívom.
Nos a kérdésem az lenne hogy milyen nagyságú murvát használjak, és milyen mélyre rakjam. A terület ahova rakni akarom az egy téglalapú 12,5x2.5 méter nagyjából 31-32 négyzetméter.
A murva feladata az lenne hogy eltüntessem a sártengert a ház elől, és letudjak parkolni személy autóval anélkül hogy szétkaparnám a földet, és össze nem sároznám az egész autó alját és oldalát. Valamint bejussak az udvarra anélkül hogy a fél cipőm bele nem süllyed a sárba.
Nem kötekedésből, utolsó, de ha kilyuggatod a fóliát, a lyukakon átnő a gaz. Ha csak ritkám lyuggatod ki, egy idő után nem fog elfolyni a víz. Nagyobb zápor után főleg. A földnek ugyanis egy olyan tulajdonsága, hogy ha valahol mindig éri a víz, ott vízhatlanná, vízzáróvá válik.
Én is próbáltam megspórolni a geotextíliát, és a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy nem érdemes megpróbálni.
És végül milyen vastagságban lett terítve murva?
Mennyire vált be a murvás módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!