Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hány centiméter mélyre terítse...

Hány centiméter mélyre terítsem szét a murvát?

Figyelt kérdés

Hello!

Szeretném a ház előtt a sártengert eltüntetni. Erre pont megfelelőnek találom a Murvát vagy zúzottkövet ki hogy hívja, én csak makadám kőnek hívom.

Nos a kérdésem az lenne hogy milyen nagyságú murvát használjak, és milyen mélyre rakjam. A terület ahova rakni akarom az egy téglalapú 12,5x2.5 méter nagyjából 31-32 négyzetméter.

A murva feladata az lenne hogy eltüntessem a sártengert a ház elől, és letudjak parkolni személy autóval anélkül hogy szétkaparnám a földet, és össze nem sároznám az egész autó alját és oldalát. Valamint bejussak az udvarra anélkül hogy a fél cipőm bele nem süllyed a sárba.

2017. febr. 16. 17:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
A cinikus "szövegértéshez" kommentelőnek írnám, hogy lehet lerakni fóliát, csak ki kell lyukasztgatni,hogy a víz le tudjon folyni. Olcsóbb megoldás, és ugyanúgy jó.
2017. márc. 4. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem kötekedésből, utolsó, de ha kilyuggatod a fóliát, a lyukakon átnő a gaz. Ha csak ritkám lyuggatod ki, egy idő után nem fog elfolyni a víz. Nagyobb zápor után főleg. A földnek ugyanis egy olyan tulajdonsága, hogy ha valahol mindig éri a víz, ott vízhatlanná, vízzáróvá válik.

Én is próbáltam megspórolni a geotextíliát, és a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy nem érdemes megpróbálni.

2017. márc. 5. 08:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat, a Geo textíliát már beszereztem. most hogy megjött a jó idő rendelem is a murvát.
2017. márc. 7. 22:58
 14/14 anonim válasza:

És végül milyen vastagságban lett terítve murva?

Mennyire vált be a murvás módszer?

2023. jan. 7. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!