Hány centiméter mélyre terítsem szét a murvát?
Hello!
Szeretném a ház előtt a sártengert eltüntetni. Erre pont megfelelőnek találom a Murvát vagy zúzottkövet ki hogy hívja, én csak makadám kőnek hívom.
Nos a kérdésem az lenne hogy milyen nagyságú murvát használjak, és milyen mélyre rakjam. A terület ahova rakni akarom az egy téglalapú 12,5x2.5 méter nagyjából 31-32 négyzetméter.
A murva feladata az lenne hogy eltüntessem a sártengert a ház elől, és letudjak parkolni személy autóval anélkül hogy szétkaparnám a földet, és össze nem sároznám az egész autó alját és oldalát. Valamint bejussak az udvarra anélkül hogy a fél cipőm bele nem süllyed a sárba.
Köszi a válaszokat, akkor kb. 8-10 cm között bőven teríteni.?
#3 Igen, én is így gondoltam hogy kiszedek x-y cm földet, kicsit megtömörítem a földet. Teszek le fóliát hogy ne tudja a gaz benőni, és aztán szétterítem a murvát. Csak nem tudtam hogy milyen mélyre érdemes leásni ahhoz hogy jó legyen, és ne menyen bele feleslegesen több murva amennyi valójában elég egy személy autó alá.
NE FÓLIÁT!!!
Akkor nem tud elszivárogni a talajvíz!
Utolsó!
Gondolom, hogy a diplomáid meggátoltak abban, hogy szöveget tudjál olvasni ill. értelmezni!
NEM geotextíliát írtam hanem azt, hogy műanyagfóliát ne tegyen a murva alá!
(Köznyelvben : fólia)
Ha továbbra sem megy az értő olvasás, kérjél meg rá egy felnőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!