Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet tenni, ha a szomszéd...

Mit lehet tenni, ha a szomszéd úgy fűt, hogy csupa korom, pernye az udvarunk, kertünk?

Figyelt kérdés
A szomszédunk nagyon szegény, munkanélküli alkoholista, kb. az összegubizott szemetet tüzeli el. Fekete pernye száll mindenhol, nem győzünk takarítani, ráadásul marha büdös is. Beszélni nem lehet vele, mindenre azt mondja, hogy minek költöztünk ide...

2017. jan. 29. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szent, 4000négyzetméter kertje van, amit nem művel, cserébe azért, hogy télen ellátom fával, én művelhetem egész évben legeltethetem szabadtartásban a kertjében a csirkéimet, kacsáimat, pulykáimat, így gyakorlatilag nem költök húsra, gyakoelatilag többet spórolok rajta mint amit ő nyer rajtam.
2017. jan. 30. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: az úgy más, ezt hívják üzletnek. Te adsz neki fát, ő meg cserébe ad neked földet. Viszont a kérdező esetében nem üzletről volt szó, hanem azt javasoltátok, adjon ingyen fát. Ez nem megoldás, másnak is meg kell dolgoznia a fáért. Sajnos rendes megoldás még nincs, hetekben került szóba hogy valamit kezdeni kéne a szeméttel fűtőkkel, pont a Levegő Munkacsoport vetette fel, de mire ebből bármi is lesz... Én egy önkormányzati bejelentéssel megpróbálkoznék azért.
2017. jan. 31. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, ha adnál neki fát, első dolga lenne eladni....
2017. febr. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!