Mit lehet tenni, ha a szomszéd úgy fűt, hogy csupa korom, pernye az udvarunk, kertünk?
Figyelt kérdés
A szomszédunk nagyon szegény, munkanélküli alkoholista, kb. az összegubizott szemetet tüzeli el. Fekete pernye száll mindenhol, nem győzünk takarítani, ráadásul marha büdös is. Beszélni nem lehet vele, mindenre azt mondja, hogy minek költöztünk ide...2017. jan. 29. 12:06
1/13 anonim válasza:
Lehet venni, vagy gyűjtést szervezni és venni neki rendes tüzifát.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát hogyne! Amíg ő a kocsmában issza el a nyugdíját, én vegyek meg hordjak neki fát... Épeszű ember ilyet hogy gondolhat??
2017. jan. 29. 12:59
3/13 anonim válasza:
jegyzőnél kérhetsz birtokvédelmi eljárást, mert nem tudod használni a telkedet rendeltetésszerűen. feljelentheted, hogy szeméttel tüzel, indíthatsz polgári peres eljárást. Amit leírtál, abból az következik, hogy mindennek nem sok értelme leesz. Hiába szólítják fel, vagy büntetik meg..........
4/13 anonim válasza:
Próbálkozhatsz hivatalosan, de nincs értelme. Vegyél neki vagy 20l kannásbort, hátha megpusztul.
5/13 anonim válasza:
Törvényes módszered nincs (olyan ami használ is)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elég szomorú, hogy nincs megoldás.
2017. jan. 29. 23:30
7/13 anonim válasza:
de van... ott van az #1-es válaszban egy eléggé jó megoldás...
8/13 anonim válasza:
Az nem megoldás, hogy további ingyenélésre ösztönzöd a kártevőt.
Nézd meg hova vezetett a túlzásba vitt szociális háló egész Európában.
9/13 anonim válasza:
Nézd feljelentheted, de ha megbüntetik, attól csak szegényebb lesz és semmit nem old meg... viszont, ha megoldod, hogy legyen fája, azzal nem az ő ingyenélését támogatod, hanem a saját problémádat oldod meg... mivel a gyilkosság "még" nem legális, ezért aztán más megoldás nincs ebben a liberális szarkupacban...
De ha eléred, hogy mégcsóróbb legyen, akkor továbbra is azzal fűt amivel tud...
Az én szomszédom lopta a fámat, sokáig balhéztunk ezen, volt sok feljelentés... kellett hozzá 10 év, hogy felfogjam, hogy azért lopja, mert nagyon nincs más választása... mióta én adom neki a fámat, azóta nem lopja... :D
10/13 anonim válasza:
Kilences, te egy buddhista szent vagy és közel jársz a megvilágosodáshoz. Minden tiszteletem a tiéd! És irigyellek, mert én még nem vagyok ezen a szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!