Gyüjtöm a cefrét főzöm a pálinkát de mitől lesz fokolás után mondjuk két héttel az addig gyönyörű tiszta pálinka opálos?
Figyelt kérdés
Nem mind de egyik másik főzet. Teljesen mindegy milyen vízzel hígítom csapvízzel vagy desztiláltal. Leveszem a rézelejét rendesen és a lepárlás legvégét is mikor már vékonyabban folyik is külön veszem már mindent elkövetek mégse jó.2016. okt. 18. 17:03
11/12 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan opálos volt az egész mint mikor betettem.
2016. okt. 19. 15:02
12/12 anonim válasza:
Az alszesznél nem hiba az opálosság! A lehűtéssel az opálosság nem szűnik meg, csak a kozmaolaj egy része feljön a tetejére és azt kell eltávolítani. Sokszor alig van látható olaj a tetején, de ha beledugod az ujjad hegyét és utána összedörzsölöd, érezni fogod, hogy síkos lesz. Az is előfordulhat, hogy tényleg olyan kevés az olaj, hogy még így sem érezhető, de az alszesz akkor is opálos. Mint írtam, ez nem hiba, a tisztázáskor ez teljesen eltűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!