Kezdőoldal » Otthon » Kert » Termőföldeladás orvosi egyetem...

Termőföldeladás orvosi egyetemér? Szerintetek megéri? Kifizetődik később?

Figyelt kérdés
Van öszessen 2.6 hektár földunk, bérbe van adva. Idén kezdem az orvosit államilag támogatotton.Mivel sajnos igy is nagyon sokba fog kerulni (könyvek, kellékek,albérlet+rezsi, utazási költség stb)nem beszélve aról, hogy nagyon hoszzu is, ugy döntöttünk el adjuk.Sajnos nem vagyunk egy gazdag család, igy ha otthonról valamiért nem tudnak eleg penzt küldeni, lenne egy fedezetem. Ti mit szóltok megéri ezért eladni? Kb 2.5 milioért tudnánk eladni, a bérlő enyit ajánlott.

2016. szept. 20. 02:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Saavedro:

Ostobaság? Lehet, de ez a valóság... Ha ez fáj azért nem kell minuszolni szerintem...

2016. szept. 26. 07:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem adnám el a helyedben, mert nem biztos, hogy átjutsz az első két éven. A fele nem jut át az első két éven, azért mondom, és akkor se egyetem, se pénz, se föld...

Attól, hogy felvettek, még egyáltalán nem biztos, hogy orvos leszel. Menj kollégiumba inkább, az a tizedébe kerül az albérletnek.

2016. szept. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!