Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a véleményetek a Stihl FS...

Mi a véleményetek a Stihl FS 450-es fűkaszáról?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Komolyabb munkákra is alkalmas, megbízható, tartós, erős fűkasza.
2016. szept. 8. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy de jó lenne egy olyan a kis kínai helyett.

Álom álom, édes álom...

2016. szept. 8. 23:10
 3/10 A kérdező kommentje:
milyen fűnyíród van kettes?
2016. szept. 9. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

3.: "kis kínai" motoros fűkasza

Ajánlott fogyasztói ára: 20 000 Ft.

Straus, vagy Daemon néven is megtalálod drágábban.

2016. szept. 11. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:
az nagyon viheti a füvet
2016. szept. 11. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Túl árazott volt amikor mèg forgalmazták, mint ahogy minden stihl mostis,

De egyèbkènt jó, erős, massziv gèp,

Ha használan szertnèl venni nèzz kôrűl jól mert rengeteg zsákba macska van, vigyèl magaddal egy kopresszió mèrőt, kèrdezz meg valami fűkasza bajnokot hogy mennyi ezekben a jó èrtèk, meg nèzd(nèzesd) átt a gèpet vètel előtt, mert hiába van le últrázva ki sikamikálva az egèsz ha előtte èvekig hektárokat nyomattak ipariba le vele, elárulom ezekhez kur.v@ drága az alkatrèsz, ha a blokkba belekell nyúlni akkor már vicckategória árak mozognak.

2016. szept. 19. 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:

5.: Viszi, bozótvágó koronggal is lehet vele dolgozni.

Mekkora területre kellene? Mi egy 0,5 ha területű kertben használjuk.

A Stihl nagyon jó lenne újonnan, de most néztük és csak a bozótvágó korong 12000 Ft hozzá!

Használtat, ha nincs rá 1-2 év garancia én sem vennék, mert ha a kemény bevonatos hüvely megkopik, akkor elmegy a kompresszió és vége van (így lett vége a 017-es kis láncfűrészünknek is). Egy henger dugóval, mint az előzőek is írták annyiba kerül, hogy szinte nem éri meg a felújítás (kétütemű motorokról írtam, ha jól tudom fűkaszában van OHC motor is).

Én nem szeretem a kínai holmit, de a Stihl is kínai karburátorral szereli az amatőr fűrészgépeit, ott gyártatja őket. Nyilván a "noname" kínai cuccok silány minőségűek, de mint látod, el lehet velük dolgozgatni, ha csak otthoni használatra kellenek. Lényeg, hogy sok pénzt ne adj értük, mert a Praktiker, OBI, Baumax, hasonlók pl. erre játszanak.

Ja, jó lenne csak Stihl és Viking gépeket használni otthon is, de ehhez el kéne érni a nyugati bérszinteket!

Viszont a Stihl motorolaj használata ajánlott minden kétütemű kerti gépben, még akkor is, ha ez egy méregdrága olaj.

2016. szept. 19. 18:20
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat

tavaly vettem egy ilyen gépet akkor négy éves volt csak a tulaja nem vagy csak nagyon ritkán használta ezért eladta

sokat dolgoztam vele már és eddig semmi gond nem volt vele

kést nemis használok meg korongot se csak damillal dolgozok de megállíthatatlanul megy és nagyon szépen lehet vele dolgozni

2016. szept. 19. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:

8.: De akkor minek kérdezted?

Mindenki azt hitte, hogy most akarsz venni egyet.

4 évesen mennyiért adták?

Az ilyen gépek kemény használat mellett is elmehetnek 7-8 éve korukig szerintem, nemhogy, ha "nem vagy csak nagyon ritkán használta" az előző tulaj. Jó eséllyel még négy év van a gépben, ha vigyázol rá és nem vered agyon (damilos használattal szerintem nem valószínű).

2016. szept. 19. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi voltam a véleményekre erről a gépről.

150-ért adta ami szerintem jó ár.

2016. szept. 19. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!