Kezdőoldal » Otthon » Kert » Stihl fs 310 vélemények?

Stihl fs 310 vélemények?

Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Drága .
2016. aug. 26. 13:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Véleményt kérdeztem nem az árát azzal én is tisztaba vagyok
2016. aug. 26. 15:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A Stihl "nagy kaszák" közül talán ez a legkisebb. Én másfél hektár telepített erdőt gondozok vele, kb két éves a gép, eddig még baj nem volt semmi baja. Sűrűn nincs időm kimenni, ezért esetenként elég nagy aljnövényzet alakul ki, mire levágom, de bírja. Használom csillaggal és damilfejjel is. A motorhangot a hagyományos kétütemű gépekhez képest szokni kell, ebben egy olyan négyütemű motor van, ami szelep vezérlésű, de keverék üzemanyaggal működik. (hülyén hangzik, de valóban így van, új fejlesztés eredménye, nem tudom mit szerettek volna elérni vele, kevesebb fogyasztás, halkabb működés, vagy talán károsanyag kibocsátása kevesebb lehet, mindenesetre megfelelően erős, és eddig úgy veszem észre, hogy nem rosszabb a régebbi típusoknál)
2016. aug. 26. 22:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Hat igen neztem rola videot a hangja nagyon brutál:D A lenyeg hogy birja de stihlbe meg nem csalódtam!
2016. aug. 27. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Ennek a gépnek van hátránya is azért,mert 4T.Nincs akkora munkaüzemi fordulata,mint a 2T társainak.Lassabban dolgozik mint az ekkora teljesítményű 2T. Alacsonyabb a fordulata,mert le kell szabályozni a motorfordulatot,hogy ne pörögjön szét.Több a hiba lehetőség a vezérlés miatt.Nagyobb motor kell u.ahoz a teljesítmény leadásához,mint a 2T-nél.A kenő olajat az olajteknőben "lapátok"szórják,mint a 4T motoros fűnyírókban.A 4T fűnyírókkal sem ajánlatos olyan helyeken dolgozni,mint domboldal, árokpart,mert ,ha egy bizonyos fokban eltér a vízszintes síktól a gép dőlésszöge, megszűnhet teljesen,vagy jelentősen lecsökkenhet a kenés,mert nem,vagy alig érnek az olajba a "lapátok".Ez van a 4T fűkaszánál is.Ott is, ha eltér a vízszintes síktól a vágandó felület,már más szögben áll a gép és az olajteknő egyik sarkába áramlik az olaj,ahol már,ha nem érnek bele a "lapátok",akkor nincs kenés.A motorolajat,meg inkább ajánlatos a gyári ajánlásnál előbb cserélni,mert csak jót teszel vele.Előnye meg, nem hinném hogy lenne a 2T-vel szemben.Nagyjából ezek a hátrányai.
2016. aug. 27. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt.A 4T mivolta miatt ,jelentősen megnövekszik az előállítási költsége,az u.ekkora munka teljesítményű 2T-vel szemben,és ez meglátszik az ár,teljesítmény arányában is.
2016. aug. 27. 12:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ma megvettem es szerintem engem kifog szolgálni egy darbaig! De a hangja az wáááá brutál kemény! :D
2016. aug. 27. 16:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Jaa es szerintem siman pörög ugy mint egy 2t
2016. aug. 27. 16:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan 4T, ami keverékkel megy, vagyis nem olyan érzékeny az elfordított működésre, mint a tiszta benzinnel működő.

Annyi előnye van a 4T-nek, hogy alacsony fordulatszámon is elég jól leadja a teljesítményt, nem csak nagy fordulaton, mint a 2T gépek. Azaz, olyan célra érdemes használni, ahol nem lehet neki nyomni mint állat, hanem különféle dolgokat kell körülnyírni, mint fák, oszlopok, kerítés, stb. Vagyis, ahol a nagy fordulat vagy a körülnyírandó növényben tesz kárt, vagy a damilt szakítja el pillanatok alatt.

De ahol lehet neki nyomni, oda meg nem vennék ilyen drágán ilyen viszonylag kisebb teljesítményű gépet.

De már mindegy, ha meg van véve, majd legközelebb.

2016. aug. 27. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

b@sszod te 1,9 lóerős gépet vettél 225 ért ???

ennyiért vettél volna egy ilyet

[link]

[link]

adalékkal, damillal ,zsírral, benzinnel együtt.

háromszor oda ver neki

2016. aug. 27. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!