Kezdőoldal » Otthon » Kert » Stihl fs 310 vélemények?

Stihl fs 310 vélemények?

Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, én 5-ösként próbáltam elmagyarázni neki a gép korlátjait,de mintha a falnak mondtam volna. Azt nem értem, minek kérdezte?
2016. aug. 27. 23:38
 12/16 anonim ***** válasza:

ő tudja...

:)

2016. aug. 28. 00:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Tizenegyeském, legalább dicsekedni ne próbálnál azzal a tömény baromsággal, amit az ötös válaszodban leírtál!

Milyen olajteknő??? Milyen lapátok??? Milyen dőlésszög??? Te nemhogy nem dolgoztál ilyennel, de még életedben nem láttál Stihl 4mix motorral szerelt gépet!

Ebben az esetben viszont én nem értem, hogy minek válaszolsz olyan témában, amihez rohadtul nem értesz, és még a másik embert próbálod cinikusan hülyének beállítani, mert "mintha a falnak mondtad volna" ugye?

Tanulmányozd a leírást amit belinkeltem, ezen kívül még tanulgassál a fűkaszákról, aztán, ha már eljutottál odáig, hogy közelről is láthassál egyet, esetleg még dolgozz is vele, akkor lehet különböző gépek esetében "korlátokról" beszélgetni!

[link]

2016. aug. 28. 02:26
 14/16 A kérdező kommentje:
9es ha oszlopok,kerítés korul nyirasara lenne akkor nem professzionális kategoriaba lenne!! Tegnap elkeztem a bejaratas eleg nagy teruletunk van(szőlőhegy) es nyomtam neki 10-15 perc terheltem utana pihentettem es lehet 2tankot nyomtam ki belole es siman ment ugy mint egy 2t. Hang az megegyszermondom brutalisssss! :D szerintem nekem kifog szolgálni 20-25evet mint a 026os fureszem!!
2016. aug. 28. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Oszlopok meg fák nem csak 100 m2-es telken vannak. Akinek mondjuk 10 hektáros karácsonyfaültetvénye van, az nagy fordulatnál igen sok kicsi csemetét ki szokott vágni, direkt ezért gyártanak hozzá távtartót. Ezek szoktak pl. ilyen kis teljesítményű gépet venni, mint te. Vagy akinek a szőlője füvesítve van, meredek domboldal miatt.

De még vállalkozók is léteznek, akik kisebb telkeken foglalkoznak bérkaszálással, ahol kerítéseket kell körbenyírni.

Még hajlított szárú szegélynyíróból is van profi minősítésű (parkgondozók használják), ez ne zavarjon meg.

2016. aug. 29. 05:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ismét beírok, tekintettel arra, hogy nekem VAN ilyen gépem: Egy 400-as, hagyományos motorral gyártott gép volt az elődje, tehát tisztában vagyok vele, hogy az kb mennyit forgott, és a damilfej, vagy csillag, ha húzod neki, ezen sem forog kevesebbet, viszont a nagyobb nyomaték miatt ezzel valóban lehet finomabb munkákat is végezni, pl kerítésdrót mellett "alig gázzal" óvatosan végignyírni, fatörzs körül, hogy meg ne sértse a fát, stb. A régi kétütemű nem szerette az alacsony fordulatot, nem is volt jó neki, ha azon ment. Ennek mindegy, ha kell pörög, ha kell, akkor alacsonyabb fordulattal is simán dolgozik.

Egyszer próbáljátok már ki, mert tényleg nem úgy működik, ahogy feltételezgetésekkel, találgatásokkal páran itt leírjátok.

2016. aug. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!