JohnnyBoy002 kérdése:
Érdemes megvenni ezt a Straus elektromos fűkaszát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3 hónapja vettem egy benzines fűkaszát, elromlott. 3 hete vettem egy Straus fűkaszát, az is elromlott. Most venni akarok egy elektromos fűkaszát, ugyanannak az ismerősömnek aki a benzines Straus fűkaszát eladta, azt mondta, hogy véletlenül van elektromos fűkaszában is Strausa. Érdemes e megvenni?2016. aug. 28. 22:52
1/6 anonim válasza:
Okos ember a saját kárán tanul.A h-lye a sajátján sem.Bocsánatot szeretnék kérni a példáért,de erre sajnos mást nem tudtam.A benzinestől örült,hogy megszabadult.Az elektromost meg véletlenül neked szeretné eladni,vagy aki megveszi.Nem találod furcsának?Ezek rakás szurok.A Nyugat,Dél,Észak kínait ne vedd,csak a Kelet Kínában gyártott a jó.Ha ezt ott gyártották és papírral igazolja,csak akkor vedd meg.
2/6 anonim válasza:
Ezt vedd meg, és nem fogsz csalódni:
4/6 A kérdező kommentje:
2-es! Ez mi? :D
2016. aug. 29. 16:29
5/6 anonim válasza:
felejtsd el a straust!
egy fos.
nem is értem, hogy hogy vállalhatják a nevüket és miért nem változtatják meg havonta?!
6/6 anonim válasza:
figyelj ha viszonylag olcsón fűkaszát akarsz venni ne strauszfost meg hasonlókat vegyél PL: démon, vagy,MTD, vagy a többi kínai fostostalicska, érdemes két kínai benzines fűkasza árát rááldozni, mondjuk 60 ezer..
és veszel egy ilyet,
(efco stark 25) efco néven megy, de egy az egyben oleo mac sparta 25T
teljesen olasz és 100-or többet ér mint egy strausz kínai szemét,
és ne tévesszen meg a reklém hogy a kinai 3 meg 5 lóerős, meg 50 köbcenti,.. ez meg csak 1 lóerő és 25 köbcenti, ebbe majd kétszer akkora erő van mind a kínaiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!