Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért fullad a fűkaszám?

Miért fullad a fűkaszám?

Figyelt kérdés

Van egy fűkaszám amit nem lehet kipörgetni rendesen mert ahogy nyomom neki a gázt akkor fullad, de valamikor ez elmúlik és erőre kap, teljes lenyomott gázkarral tud olyankor menni, aztán megtorpan, és megint fullad.

1 percet hagyom melegedni, és utána ez jelentkezik, már a benzinszűrőt megnéztem, meg is takarítottam, de különösebb változást nem mutatott.

25:1 keveréket használok, ha esetleg befolyásolja.

2016. aug. 26. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a karbi tiszta,membrán nem kemény,nem szakadt,a béka szelepek is jól működnek,akkor nézd meg a membránt működtető csatornát ,hogy ott, nincs e dugulás. Levett karbinál látható. A beömlő alatt és a karbiban van egy apró furat.Azt egy damillal átpucolni a hőhatároló bakelittel együtt.A tömítés és a bakelit visszarakásakor ügyelni kell ,hogy ez a furat akadály mentesen átjárható legyen. A keverék arány akár milyen olajjal sem lehet szegényebb mint a gépkönyvbe leírtak.Dúsabb lehet, az ötvenes helyett 40-es.Az 50-es nem ajánlom egyikhez sem,az etanolos benzin miatt,meg a 40-es is tisztán ég el a szintetikus olajjal.Az 25-öst meg már felesleges még jobban dúsítani olajjal.A benzinnel szezononkénti használat mellett nincs baj,a maradékot a szezon végén beletöltöm az autóba.Mindég annyit kell egyszerre olajjal kikeverni kb,mint amit elhasználok az adott munkára.
2016. aug. 28. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de sohasem öntöttem a kocsiba a maradék benzint. Évekig Stihl fűkaszám, Husqvarna láncfűrészem volt, de ha fél tank benzinnel letettem a szezon végén, a következő szezonban ugyanúgy első rántásra indultak ugyanazzal a benzinnel.
2016. aug. 31. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Oké, de melyik benzint? Én a sokat savazott Moltól veszem a leghiperszuperebb 100+ eveneogeomeo csodát, az tényleg való időszakos használatú pici gépekbe. 5% etanol talán? Ilyen feljavító adalékkal röhögve áttelel, meg szerintem anélkül is. Max kicsit szidni kell tavasszal első indításkor. De azt is csak az ősz végén ráöntött 2T olaj miatt, hogy ne korom legyen, inkább legyen füst!
2016. aug. 31. 21:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Elvittem egy szervízbe és megcsinálták. Nem dugulás volt a karbiban, hanem állítani kellett rajta egy kicsit. egy speciális kulccsal allítottak rajta, most már megy mint a rakéta :D Köszi a válaszokat!
2016. szept. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!