Milyen föld kell az avokádónak?
Figyelt kérdés
Hello! Sikeresen kicsíráztattam 2 avokádó magot és mostmár így 5 hónap után szeretném őket földbe ültetni. Milyen földet vegyek nekik? Sima virágföld jó? :D Valaki adjon tanácsot.2016. aug. 10. 08:37
1/2 anonim válasza:
Hagyományos (nem a legolcsóbb) virágföld jó neki.
2/2 Ignis Subdialis válasza:
Az én avokádófáim mind szimpla (legolcsóbb) virágföldben keltek ki, mert nem hittem el (szerencsére) a fogpiszkálós-vizes mágiát és csak bedugtam a földbe a kétharmadáig. És azóta is virágcserépben, virágföldben élnek, bár már csak a legöregebb van nálam, a többit elajándékoztam, mert gyorsan kinövik a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!