A datolya mikor kel ki?
Figyelt kérdés
2016.06.22 - én elültettem egy datolya magot , szerintetek mikorra bújik ki a földből? Naponta locsolom , de nagyon keveset , mindössze nedvesen tartom a földet. De a csírázása / kikelése hosszú folyamat?2016. jún. 23. 12:57
1/4 anonim válasza:
Szia, nem mennyi idő múlva csírázik ki, ha egyáltalán ki fog hajtani. A magokat meleg vízben kell pár napig áztatni és meleg helyen kell elültetve is tartani. Sima karácsonyi aszalt datolyából származó magvakat ültettem így el tavalyelőtt, szépek, még nem ágazik el pálmaszerűen a levelük, de 12-es cserépben kb 30 cm magasak :) Szerintem ültess újat, úgy, hogy forró vizet cserélgetsz a magokon reggel, este, egy hétig, és jó melegre teszed a cserepet is aztán.
2/4 anonim válasza:
Így is megvan az esélye, hogy kihajt, de nem kétnapos mutatvány, az biztos. Ha jól emlékszem, nekem több mint három hétbe telt.
3/4 anonim válasza:
Tegnap!?
Kitartás, már nem kell sok idő.
Nekem több hónap is volt már, de pár hét biztosan kell neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! :-)
2016. jún. 24. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!