Hogyan kell megcsinálnom a kerticsapot?
Van egy kerticsap amire tettem új csapot.
[link] ilyent,csak 3/4-eset. Viszont nem tudom teljesen rácsavarni,vagy ha rácsavarom akkor nem lefelé lóg az a része ahol folyik a víz.Milyen tömítést kellene nekem oda tennem?Vagy hogyan oldjam meg?
Nem kell azt a menetet ütközésig betekerni. A vizes menetek kúposak kissé, így a használt tömítőanyag mennyiségétől függően valahol elkezdenek megszorulni, akkor már csak annyit kell befelé tekerni, hogy a kellő irányba álljon a csap. (Ha túl keveset tekertél rá, és tökig betekered szorulás nélkül, akkor tekerd ki, és tegyél rá többet.)
A legolcsóbb a teflonszalag, de én is utálom, nem használom.
Bármelyik szerelvényboltban lehet kapni ilyen kis kiszerelésű kendert, ez elég lesz neked vagy 50 menetre, vagy ha el nem .aszod, akkor többre is. :)
Ha nem tudod használni, akkor vidd al a csapot a szerelvényboltba, és ott egész biztosan lesz olyan eladó, aki meg tud tanítani a használatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!