Kerticsapot szeretnék hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Az épitettő esporolta a kerticsapomat, csináltatnék egyet, de nem tudom hol kezdjek hozzá? vizműnél kell kezdenem? mennyibe kerülhet a vizműtől kért engedéy meg az ora? Van más egyéb költsége ha az ásást meg az többit mi csináljuk?2009. jún. 11. 10:40
1/2 anonim válasza:
Nekem van kerti csapom és ahoz nem kell külön óra mert a bejövő óra után van és azt is méri!Szerintem ahoz hogy neked van-e kerticsapod vagy nincs a vízműnek semmi köze.Te saját magadnak is csinálhatsz.De keress egy szerelöt de szerintem ehez nem kell!Ha bemész egy szerelvény boltba ott fognak segíteni és mindent meg is vehetsz hozzá!
2/2 anonim válasza:
Nekünk is van kerti csapunk, semmilyen engedély vagy ilyesmi nem kellett hozzá. A vízóra aknából jön fel (a vízóra után van kötve; habár ha elé lehetne kötni, olcsóbb lenne :))Ha azt akarod, hogy külön órán egyen, akkor a vízművel kell egyeztetned (ha csak öntözésre használod, teheted külön órára és nem kell csatornadíjat fizetni, de neked kell megvenni az órát meg hitelesíttetni talán 5 évenként. Érdemes kiszámolni, megéri-e anyagilag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!