Ha kivágom a fákat a levágott fával mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy felrakom vaterára 1ft-ért aztán ha kell valakinek akkor megszervezi hogy elszállítsa magának. Viszont akkor is eladható ha én nem gallyazom le meg vágom pici darabokra mintha magamnak csinálnám hanem csak ugy random? Elégetni nem lehet elvileg, elszállítatásra se nagyon van pénz nemhogy hivatásos emberek vágják ki őket..2011. szept. 4. 20:56
1/3 hell-ikon válasza:
Lehet bérelni aprító gépet, csinálhatsz belőle mulcsot is akár a kertbe.
Növényi hulladékot egyébként kályhában nyugodtan el lehet égetni, ezt nem tiltja semmilyen szabályozás.
De persze megpróbálhatod eladni is.
2/3 anonim válasza:
Ha van a környéketeken szegényebb család, gyerekekkel, akkor sztem add nekik oda. Biztos örülnek majd neki. Max. néhány darabra felvágod, hogy szállítható legyen.
Én most fogom kivágatni a vadgesztenye fámat, mert már annyira megtámadta a moly, hogy kezelhetetlen, hiába permetezzük. Egy ismerősnek szóltunk, ha kivágja a fát, az övé lehet (van vagy 15 m, szóval, nem jár rosszul).
3/3 anonim válasza:
Én feldarabolnám, és télen remekül égne a kazánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!