Végre van saját kiskertem, milyen növényeket ültessek, hogyan kezdjek az egésznek neki?
Az utcára néző részt szeretném szépen növényekkel kialakítani. De még soha nem csináltam. Segítenétek?
Arra gondoltam, hogy most hétvégén ha jó idő lesz, akkor első körben felásnám azt a részt...eddig jutottam gondolatba:-)
Ez idáig jó...
De mit szeretnél bele ültetni? Virágokat? Rózsát?
Vagy parkosítani szeretnéd(Füvesíteni,dízsfüveket bele és tujákat)
Sok lehetőség van,de akármit is szeretnél,várd meg,hogy ne legyenek ekkora fagyok(felénk még éjszaka -7 fok volt).
Meg ültetés után locsolgatni kell,ennek se tesz jót a fagy.
Vannak olyan "fajok" amiket ősszel ajánlanak ültetni,de nekem minden megfogta eddig tavasszal is.
remélem segíthettem kicsit.
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a segítségeteket!!
Virágokat és rózsákat szeretnék majd, de a tanácsotokra még várok akkor az ásással:-) Addig pedig utánaolvasgatok, hogy milyen virágok legyenek. Köszönöm még egyszer!!
Azt is kalkuláld be, hogy ha igazán szépet akarsz, a gondozása többszöröse a veteményeskertnek.
Amíg a roti nem amortizálta le, sokszor mondták, hogy könnyű neked, csak lenyírod a gyepet és kész.
Ja! Minden héten. Utána öntöz, hengerez, idegenel, szellőztet, tápanyagot pótol. És ez csak a gyep.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!