Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fűtermesztés panelban?

Fűtermesztés panelban?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kb 1 nm nagyságú dobozban füvet termeszteni a macskámnak. Jelenleg egy kis műanyag tányérban van, de nem elég neki. Hemperegne meg feküdne benne, de nem nagyon tud.

Kb milyen magas földréteg kell és milyen gyakran mennyi vízzel kell locsolni?

#fű #macska #benti kert
2016. jún. 27. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez oké, de nem tudom, mennyi értelme van a dolognak.

Lakásban ezek a fényigényes növények nem nagyon bírják. Világos helyen, ablak előtt megmaradnak egy darabig, de gyepet lakásban nem fogsz tudni előállítani. Az egyébként is fényhiányos, etiolált növényeken meghemperedik a macska, utána már annyi nekik.

Szerintem maradj a folyamatosan pótolt füves tányéroknál.

Ha a macska hemperegni szeret a fűben, akkor meg pár hét alatt hozzá tudod szoktatni a pórázhoz, és le tudod vinni néha egy olyan parkba, ahol nem nagyon vannak kutyák. Láttam már nem egy ilyen sétáltatott macskát.

2016. jún. 28. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!